perjantai 6. marraskuuta 2020

VIITOSVINTIÖIDEN VAUHDIKAS LIIKUNTAPÄIVÄ



 "MINKÄ NUORENA OPPII SEN VANHANA TAITAA"


Varhaiskasvatuksen järjestämistä ja toteutusta  ohjaa valtakunnallinen vasu, kunnan oma vasu  ja lasten henkilökohtaiset vasut. Näiden lisäksi nostamme esille Varhaiskasvatuksen liikunnan suositukset. Suosituksessa kannustetaan varhaiskasvatuksen henkilökuntaa luomaan enemmän liikkumisen mahdollisuuksia. Liikunta tulee olla meidän arkea eikä vain keskittyä yhteen liikuntatuokioon viikossa. Näin tuemme lasten kokonaisvaltaista kehitystä, kasvua, oppimista ja yleistä hyvinvointia. 

Tavoitteena on, että voisimme herättää lapsissa liikunnan ilon ja liikkuminen säilyisi heidän elämässään; "Minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa."


Leppävirralla on ollut ihana tapa tarjota varhaiskasvatukselle liikuntapäivä Leppävirran liikunta-areenalla, mutta nyt vallitsevan koronapandemian takia sitä ei voitu toteuttaa. Joten nyt liikuntapäivä toteutettiin tiistaina 3.11. Viitosvintiöissä omissa tiloissa. Nyt hyvät blogin lukijat saatte kuvakavalkaadin kertomana nähdä miten päivä toteutettiin (kaikista liikuntapisteistä ei ole kuvia). Hauskaa oli ja vauhtia riitti ihan kaikilla!



JOKO PÄÄSTÄÄN JUMPPAAMAAN?!

PIRPANAT ON VALMIINA!






 AHAA! ENSIN RYÖMIMISTÄ JA KONTTAAMISTA









JEEE! SITTEN TASAPAINOILLAAN







WAUDE! 

TUNNELIEN KAUTTA MOPO RADALLE


POING, POING HYPPYSARJOJA POING, POING 



HUH HUH, RADAT ON KAIKKI KÄYTY LÄPI, NYT ON PIENI LEPO TARPEEN JA SEN JÄLKEEN MAISTUI...




....LEPPÄVIRRAN K-MARKETIN TARJOAMA VÄLIPALA... 

KIITOS KAUPPIAILLE!



REIPASTA MENOA KAIKILLE JA MUISTETAAN LAITTAA MYÖS HEIJASTIMET HEILUMAAN!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti