torstai 4. huhtikuuta 2019

HEI, MOI, TERVE, HUOMENTA!

Päiväkodissamme elämme PRO-VAKA tunnelmissa. Näin myös tekevät Naperoiden ryhmän lapset ja aikuiset. Naperoiden lapset ovat hyvin omaksuneet tervehtimisen ja "protalojen" ikkunat ovat nopeasti täyttyneet PROVAKA-korteilla. Voi miten se on ollut tärkeä hetki, kun lapset ovat saaneet kortin ja he ovat saaneet laittaa sen kiinni PRO-taloon.



Talossa on paikat 24 kortille ja kun ikkunat ovat täynnä, niin sittenpä mietitään mikä on Naperoiden mukavuushetki. Tällä viikolla mukavuushetki oli luonto-ja eväsretki lähimetsään. Upea aurinkoinen sää ja mahtavat hankiaiset antoivat meille ainutlaatuisen mukavuushetken.


Lähimetsän kivet olivat useamman lapsen kiipeilypaikkana. Aina ei tarvita rakennettuja leikkiympäristöjä, kun luonto tarjoaa mahtavat puitteet.


Välillä istahdettiin syömään retkieväitä ja leipä maistui satakertaa 
paremmalta ulkona!


Pienimmät lähtivät aiemmin jo päiväkodin pihalle ja isommat yli 2 vuotiaat lähtivät tutkimaan metsää.


Oh hoh, mitäs pörröisiä tupsuja tuolla oksissa on? Siinäpä tutkittiin ja kuunneltiin pajunkissoja. Ja ihan oikeesti ne ei naukuneet!


Seuraava ihmettelyn kohde oli jäniksen kakka, kuvassa vaalean punaisen kengän luona. Sen todettiin olevan kuin pieni pallo tai suklaa karkki. Yhdessä luvattiin ettei kukaan koskaan laita sellaista suuhun.


Näin PRO- elämä jatkuu, talon ikkunat täyttyvät uusista korteista ja edessämme on uusia kivoja mukavuushetkiä. 

Moi ja hei ja mukavaa kevään odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti