perjantai 18. tammikuuta 2019

Eskareiden mielestä tämän viikon huippuhetki oli kiekkokoulu, siksipä he valitsivat sen tämänkertaisen blogi- tekstin aiheeksi.

Tiistaina 15. Tammikuuta oli eskareiden ryhmässä vilskettä ja kuhinaa ja lasten ilmeissä ja liikkumisessa saattoi aistia jännityksen tuomaa kuplivaa energiaa. 
Eteisessä odotti iloisen värinen rivi pulleita reppuja, joihin oli pakattu luistimet ja kypärä. Monen rimuksi myös jääkiekkomailan oli saanut ottaa mukaan.

Mistäs tämä kuhina? No tietenkin siksi, kun oman kunnan jääkiekkoseura, yhteistyössä Kalpan kanssa, näkee vaivaa tarjotakseen oman kylän kolmellesadalle lapselle iloisen kokemuksen jääkiekkoilun ja luistelun riemusta.
Ja nyt tänään, on meidän vuoro. 
Hyvä Leki- 75!

Matka luistelukaukalolle alkoi pulleiden reppujen heilahdellessa askelten tahdissa ja pakkaslumen narskuessa jalkojen alla. Matkan aikana käytiin monisisältöistä keskustelua liikennesäännöistä, liikennemerkkien muodoista, aamupalan sisällöstä ja riittävyydestä ja joku jopa arvioi edessä olevan matkan pituutta metreinä. 
Oppimista joka tilanteessa! 
Näin matka kaukalolle taittui kuin huomaamatta.

Tapahtumaan osallistuneet kiekkojunnut auttoivat eskarilaisia nauhojen sitomisessa ja kypärien laitossa, jotta he pääsevät nopeasti jäälle, missä Leki-75:n kutsumana Kalpan taitovalmentaja Marko Pykälä sekä Kalpan tyttökiekko- ohjaaja Tiina Ranne ottivat lapsiryhmän ammattimaisin ottein ohjaukseensa.

Positiivisen, iloisen ja kannustavan ilmapiirin vallitessa jokainen saattoi osallistua sataprosenttisesti sen hetkisillä taidoillaan leikinomaisiin harjoitteisiin saaden uusia oivalluksia luistelun alkeista, kuten ylösnousemisesta, luisteluasennosta, potkuista, tasapainosta ja paljon muusta.

Mailatkin kannatti tuoda, sillä päiväkodille lähdettiin onnellisina tasapeliin päättyneen jääkiekkopelin jälkeen.


Muistoksi tapahtumasta jokainen 
sai oman jääkiekon.


Näin eskarilaiset vielä kertoivat päivästä:

"Polttopallon pelaaminen jäällä oli hauskaa"
"Hippaleikki oli kivaa"
"Siellä oli hyvä sää"
"Halutaan uudelleen luistelukouluun"
"Pelattiin jääkiekkoa"
"Pujottelu oli mukavaa"
"Kaikki leikit kivoja"
"Harjoiteltiin että luistimilla voi hyppiä"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti